fbpx

Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig. Het beïnvloedt onze manier van leven en werken. We begrijpen dat er veel vragen zijn bij onze cliënten. In onderstaand bericht geven we aan hoe we bij Praktijk Schoone omgaan met het virus en geven we antwoord op de meest gestelde vragen (Update mei 2020)

Maatregelen van onze praktijk om verspreiding virus te voorkomen

Om verspreiding te voorkomen zijn steeds verdergaande maatregelen nodig. Ook wij houden ons daarom aan de regels van het RIVM om de veiligheid van onze cliënten én onze medewerkers te garanderen.Daarom verzorgen we momenteel vooral online therapie! Inmiddels kunnen we ook alle onderzoeken 'Corona-proof' uitvoeren: met behulp van een plexiglasscherm, een hygiënische werkplek en een ruime afstand tussen onderzoeker en cliënt, kunnen we veilig aan de slag met al jullie hulpvragen. Neem dus gerust contact met ons op!

Wat bieden we de komende periode aan?

In onderstaand filmpje meer uitleg over onze huidige manier van werken:

 

Veelgestelde vragen

1. Hoe neem ik op de datum van mijn afspraak contact op met de behandelaar bij een beeldbelafspraak? 

U ontvangt voorafgaand aan de afspraak per mail een uitnodiging en instructie van de behandelaar. Mocht u hier hulp bij nodig hebben of heeft u geen instructie gehad, neem dan gerust contact met ons op!

2. Wat heb ik nodig om te kunnen beeldbellen met de behandelaar? 

We zullen gebruik maken van het programma Whereby. Dit werkt op elk apparaat dat over een microfoon en een camera beschikt. Denk aan een laptop, telefoon of tablet. Beschikt u hier niet over? Geef dit dan aan bij uw behandelaar. Samen zoeken we naar een oplossing!

3. Wanneer kan ik de praktijk bereiken gedurende deze periode?

Van maandag t/m vrijdag zijn wij telefonisch goed bereikbaar tussen 9.00-12.00 uur. Ook op de middagen proberen wij u telefonisch te woord te staan. U kunt ons dan bellen op 0165-630954. Mailen kan altijd via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. We nemen dan z.s.m. contact met u op.

Op maandag t/m vrijdag is er in ieder geval tussen 9.00 -12.00 uur een medewerker van het secretariaat aanwezig op onze hoofdlocatie Bovendonk 27. Wanneer u iets moet ophalen of afgeven, dan kan dat op dat moment. Andere momenten kunnen ook, maar wel op afspraak. 

U begrijpt dat deze situatie ook voor ons nieuw is en mogelijk niet geheel vlekkeloos zal verlopen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we samen tot een goede, structurele oplossing kunnen komen. Laten we er met z’n allen het beste van maken!

Met vriendelijke groet,

Team Praktijk Schoone