fbpx

 

Begrijpend Lezen

Op school start uw kind met leren lezen en daarna komt de volgende stap. Kinderen moeten lezen om te kunnen leren. En dat heeft pas een kans van slagen, als men begrijpt wat men leest. Begrijpend lezen is de basis van alle schoolvakken, zowel op de basisschool maar juist ook op het voortgezet onderwijs.

Doel:

Door middel van het vooraf afnemen van een leestoets, kunnen wij kijken waar precies de knelpunten zitten bij uw kind. Tijdens de workshop geven wij praktische tips en handige feitjes, waarmee je thuis aan de slag kunt om je leesvaardigheden te verbeteren.

Wanneer?

Leestoets dient voor maandag 1 april 2019 te worden afgenomen. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden. Op maandag 8 april 2019 van 19:00 uur tot ongeveer 20:30 uur wordt de workshop gegeven

Waar?

Bovendonk 27 te Roosendaal

Wie?

Ouder(s) met hun kind(eren)

Kosten?

Voor slechts € 15 per deelnemend kind, ontvangt u deze workshop inclusief de afname van een leestoets en een verslag hiervan

 

Heeft u interesse in deze workshop, meldt u zich dan z.s.m. bij ons aan door gebruik te maken van het contactformulier of bel naar 0165-630954.

 Web WS Begr. Lezen2