fbpx
Praktijk Schoone - Dyslexie.jpg

 

Huiswerkklas

Huiswerk; sommige kinderen pakken het direct op, anderen hebben er moeite mee. Dit kan bijvoorbeeld komen door concentratieproblemen, simpelweg niet goed weten hoe te beginnen of het ervaren van extreme stress. Wat de reden ook is, wij kunnen kinderen helpen met hun huiswerk. Stap voor stap begeleiden we ze drie maanden, zodat ze hierna over alle tips en tricks beschikken die nodig zijn om zelfstandig huiswerk te kunnen maken.

Gespecialiseerde huiswerkbegeleider

Onze huiswerkbegeleider is een gespecialiseerde leerkracht. Zij zet zich in om kinderen verder te helpen bij het leren leren, concentreren, plannen en organiseren. En we helpen niet alleen bij het maken van huiswerk, we leren ook hoe ze zich moeten voorbereiden op proefwerken, presentaties, praktische opdrachten en examens.

Begeleiding op locatie in een rustige sfeer

De huiswerkbegeleiding vindt plaats in onze rustige en gezellige huiswerkklas op onze hoofdlocatie (Bovendonk 27 Roosendaal). Ook hier staat onze slogan centraal: “Nu een goede basis leggen en daar later de vruchten van plukken”. Wij willen kinderen namelijk begeleiden naar zelfstandigheid. Dit doen we hier door elk kind persoonlijke aandacht te geven en praktische tips te bieden bij zelf gestelde doelen. Ieder kind is namelijk anders en daarom is ieder plan van aanpak bij ons maatwerk. Resultaatgericht, geven we kinderen het zelfvertrouwen om zelfstandig te werken.

Het voordeel van huiswerkbegeleiding bij Praktijk Schoone

In tegenstelling tot de meeste andere huiswerkinstituten, hebben wij ook andere professionals binnen onze praktijk. Psychologen, orthopedagogen en logopedisten werken samen met onze huiswerkbegeleider wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld bij kinderen met ADHD of autisme. Als uw kind extra begeleiding of specialistische hulp nodig heeft, kunnen we die bieden in onze vertrouwde omgeving. Dit komt de begeleiding van het kind ten goede.

huiswerk kinderen

 

 

 

 

 

Huiswerkbegeleiding basisschool en middelbare school

Wij bieden verschillende methodes van huiswerkbegeleiding aan, voor zowel leerlingen van de basisschool als leerlingen op de middelbare school. Hieronder leest u daar meer over:

Uit ervaring blijkt dat wij in een aantal maanden al een groot verschil kunnen maken. In deze korte periode leggen wij de basis die nodig is om daarna zelfstandig het huiswerk aan te kunnen pakken. Het resultaat na twaalf weken huiswerkbegeleiding:

  • Uw kind leert leren en plannen op een manier die bij hem of haar past.
  • Uw kind wordt zelfstandiger en neemt verantwoordelijkheid voor het te maken schoolwerk. 
  • Er ontstaat meer rust in huis, doordat huiswerk maken niet langer een probleem is. 
  • En tot slot, niet onbelangrijk, het zelfvertrouwen van uw kind is gegroeid. 

Aanmelden huiswerkbegeleiding Praktijk Schoone

Nieuwsgierig geworden of direct aanmelden? Neem dan contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.